mandag 22. februar 2010

Mammutsalg

For første gang på mange år har jeg i år lest Mammutsalgkatalogen, lagt den til side og så ventet på at salget skulle starte.
Ikke en eneste liten forhåndsbestilling med andre ord. Det er lenge siden sist!

Litt av grunnen er at jeg ikke fant like mye som fristet i årets katalog som jeg har funnet før. Litt fordi jeg faktisk har begynt å bruke biblioteket mer igjen. Og mye fordi jeg allerede har leiligheten full av bøker jeg ikke har lest (enda?)

Men hva hjelper det den dagen salget faktisk starter?
Fint lite, skulle det vise seg. Her er dagens fangst, bokstavelig talt så mye jeg greide bære. Minus et par bøker kjøpt som gaver, som jeg ikke har lyst til å legge ut bilde av her.

2 kommentarer:

  1. Da 'klarte' jeg meg bedre; hadde bestemt meg for å kjøpe en eneste bok (enig i at det var få store fristelser), nemlig Hovlands 'Dr Munks pop-leksikon' og kom ut bare med en i tillegg: Havneviks lyrikkhistorie. Men redningen var selvsagt at jeg ikke hadde tid til å se skikkelig over stablene!

    SvarSlett
  2. Hehe, jeg skjønner hva du mener. Jeg har bare bestemt meg for å styre unna bokhandlere generelt for jeg vet at jeg blir fristet til å handle masse hvis jeg ikke holder meg unna. Får se hvor lenge det varer, kanskje frem til helgen :)

    SvarSlett