onsdag 15. september 2010

Shopoholic?


Mye shopping blir det ikke på tur med en samboer med butikk-vegring. Men litt mer lesestoff ble med meg hjem fra England likevel.

Joe Abercrombie - Best Served Cold hadde jeg tenkt å kjøpe før jeg dro og ha med som lesestoff. Det rakk jeg ikke, dermed ble Waterstones redninga. I Canterbury var jeg inne i en bokhandel der alt var billig-billig, men det var starten på en lang gåtur og jeg orket ikke bære... Dermed ble det bare to bøker: en om vampyrer og en om rosekrigene.

Resten av nyinnkjøpene er guidebøker fra noen av stedene vi har besøkt. De har alltid så mye bedre bilder enn jeg noengang greier ta.

Og den fineste av dem alle, står det ingenting i. En nydelig, skinninnbundet skrivebok med håndlaget papir inni. Så fin at jeg sannsynligvis aldri kommer til å finne noe jeg har å skrive ned verdig til å noteres i den...

3 kommentarer:

  1. Å, en sånn notatblokk har jeg alltid drømt om. Men hadde jeg først fått tak i en, så hadde jeg vel følt som deg, at ingenting hadde vært verdig nok å bli skrevet ned i den.

    SvarSlett
  2. Det var faktiskt en väldigt fin skrivbok. En dag kanske du finner något värdigt att skriva i den ;)

    SvarSlett
  3. Sjå der var endeleg Best served cold i hylla di! Med tøffaste heltinna på lenge. Hurra for Abercrombie.

    SvarSlett