onsdag 22. august 2012

Nye datoer samlesning

Jeg er ikke sikker på hvor mange som har planer om å være med å lese Våpensøstrene av Ingar Knudtsen. Men siden fredagen vi skal blogge om den nærmer seg, og både jeg og Knirk har problemer med å skaffe boka, tenkte jeg at vi kan gjøre en liten omstokking av datoer.

Boka som kommer etter denne er Drømmer, lengsler og mørke skoger: Fortellinger fra Skogland av Thore Hansen. Dette er ei bok på bare 134 sider som var å finne i barneavdelingen på mitt bibliotek. Den burde derfor ikke være veldig utfordrende å komme gjennom selv med litt kortere tid enn planlagt.

Jeg gir derfor følgende to nye datoer:
Thore Hansen - Drømmer, lengsler og mørke skoger: Fortellinger fra Skogland 31. august
Ingar Knudtsen - Våpensøstrene 7.september

Om noen allerede har lest Våpensøstrene og er klare til å skrive innlegg nå, publiser gjerne 24. august som planlagt, eller legg det på forhåndspublisering til 7. september.

4 kommentarer:

 1. Flott! Thore Hansen skal bli! Tut tut til biblioteket.

  SvarSlett
 2. Så bra! Jeg har bestilt Våpensøstrene fra Deichman men ikke fått den enda, men Fortellinger fra Skogland har vi her på biblioteket.

  SvarSlett
 3. De hadde ikke Thore Hansen på biblioteket, så de måtte bestille. Jeg fikk sms i dag om at både den og Knudtsen er kommet, men jeg får ikke hentet de før i morgen, og da er det litt utopisk å tro at jeg får blogget på fredag. Men jeg skal blogge så fort jeg har mulighet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Blogg når du kan, så linker jeg deg inn eller venter med samleoppdatering. Thore Hansen er virkelig lettlest. Jeg har enda ikke fått min Knudtsen bok, så begynner å lure på om jeg greier neste frost...

   Slett