søndag 11. oktober 2015

Dagens selvskryt...

I dag har jeg lagt til fire - ja jeg sa fire - titler til leste bøker lista mi…

Det har vel teknisk sett skjedd tidligere også, at jeg har samlet opp og skrevet inn flere bøker på samme i dag. Men i dag har jeg faktisk fullført alle fire i dag, tre av dem ble også påbegynt i dag. Det er jeg rimelig sikker på at er første gang på mine seks år som bokblogger. 

Så kan jeg snakke det ned ved å si at en av dem var en novellesamling jeg hadde leste halve av før dagen startet, en var en diktsamling, en var kortprosa på under 100 sider og det siste var en tegneserie. 
Men det summeres likevel til fire titler.

Og per i dag, 11. oktober, har jeg 12 titler lest denne måneden. Fortsetter det sånn, kan jeg plutselig ende opp med å lese over 20 bøker på en måned. Selv med en del tegneserier på lista, er det et tall som for meg høres helt surrealistisk ut…

12 kommentarer:

 1. He he, og jeg som var så fornøyd med fem leste pr i dag ;-).
  Uansett; BRA JOBBA!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hjelper godt med fire tegneseriealbum og fem bøker under 100 sider da, så det er ikke like imponerende som det høres ut. Men for en som teller, er det morsomt likevel :)

   Og fem leste per i dag er veldig bra :) Da er du jo allerede godt over tallet fra de siste månedene, og måneden er ikke en gang halvveis.

   Slett
 2. Sånne dager føler en at en har gjort en hel masse, deilig følelse :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp. Så får man bare la være å telle sider ;)

   Slett
 3. Ja, det går opp og ned med lesinga for meg iallefall! Leser stort sett noe hver dag, men noe stykkevis og delt! Men det blir ofte mange bøker til slutt når jeg skal oppsummere! Begynte på en spennende bok av Kristina Olsson i dag, Mios blues.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den hadde jeg ikke hørt om en gang, men så mange bøker som finnes der ute er vel ikke det veldig rart.

   Og ja, det går definitivt opp og ned. Men en opptur som det her er det veldig lenge siden jeg har hatt. Gøy så lenge det varer.

   Slett
 4. JA, også blir det helt motsatt hvis en leser en murstein på 800 sider og bruker to uker på den.... Eller to sånne pr mnd, så blir det to bøker lest. urettferdig, hehe... Derfor prøver jeg å putte noen tynne 100sidersbøker i mellom mursteiner, så jeg får flere bøker lest på en måned. Rar psykologi det der, kanskje litt sånn småtvangsaktig?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, har akkurat begynt på 'A Brief History of Seven illings' i dag, den er på nesten 700 sider så den er ikke gjor på en halv dag. Men det er greit med litt balanse. Synes det har blitt vel mange korte bøker nå. Trenger noe med litt mer hold i som ikke er ferdig før jeg får taket på den!

   Slett
  2. 700 sider er en murstein, har skjønt at du liker denne boka.. jeg ser forhåpentligvis frem til å lese den på norsk en dag.:)

   Slett
  3. Jeg misunner ikke den som får oppgaven med å oversette denne boka, det blir en solid utfordring. Mange ulike synsvinkler, hver med sin særegne stemme, og masse skrevet på dialekt (eller jamaica-engelsk om du vil). Jeg liker godt det jeg har lest så langt, men det er bare 40 sider. Mulig jeg skal ta en liten pause til hodet har blitt kvitt influensasymptomene og lese noe litt lettere frem til da.

   Slett
 5. Jeg la merke til at det dukka opp fire nye i slengen i feeden min, og tenkte faktisk at "nå har hun lagt til for flere dager på en gang igjen". Imponert altså! Tyve leste hadde vært fantastisk. Når jeg leste Walking Dead (<3), var jeg så ustrategisk at jeg lot som om jeg hadde kompendiumene, så det ble kun telt som to leste.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tsk tsk tsk, det er jo ei blemme om man er i tellemodus. Her er det om å gjøre å få så mye uttelling som mulig! Kjenner at jeg er veldig motivert for å greie 20 denne måneden, kan liksom ikke se at jeg kommer til å være i en posisjon der det er mulig igjen på noen år… Men vi får se. Begynte på 'Seven Killings' i dag, noe som kanskje ikke var et sjakktrekk med tanke på at jeg samtidig er i ferd med å bli kraftig forkjøla og konsentrasjonen ikke er helt på topp. Mulig den må legges på vent til hodet er klarere. Liker det jeg har lest så langt, men engelsk på jamaica-vis krever litt ekstra konsentrasjon.

   Slett