søndag 17. april 2011

Leke gjør vi dagen lang...

Til å være en som påstår hun liker å skrive, har jeg overraskende mange unnskyldninger til å la være. Nå når jeg endelig har hatt tre fridager på rad, da setter jeg meg selvsagt ned og skriver, eller? Nei, selvsagt gjør jeg ikke det. Isteden sitter jeg foran PCen og leker med Photoshop.

Jeg sier leker, for jeg kan egentlig ingenting. Men det hadde jeg lyst til å gjøre noe med. De siste dagene har jeg sett masse instruksjonsfilmer av varierende kvalitet på youtube, og lekt meg med bilder med like varierende hell. Joda, jeg har vel blitt litt klokere, men om jeg har lært noe nyttig? Tja, alle forsøk på å gjøre bildene "penere" resulterte ihvertfall i at jeg ga opp underveis og bikket over i ulike varianter av monstre isteden. Mye morsommere.

Legger ut dette bildet som et eksempel ikke fordi det er spesielt bra, men fordi det er av meg selv, så jeg ikke fornærmer noen andre.

5 kommentarer:

  1. Pfft... jeg har sett skumlere bilder av deg som ikke er manipulert en gang.

    SvarSlett
  2. Det er rart det er, å like noe så veldig godt, men likevel finne unnskyldninger får ikke å gjøre det. Det er nesten som å ta oppvasken, det skal så mye til før jeg orker, men når jeg først er i gang er det jo ikke så verst, ja, jeg tilogmed liker det!

    SvarSlett