torsdag 12. august 2010

Drømmerier og planlegging

Her er siste investering på bokfronten, og også boka jeg har kost meg med de siste dagene, Lonely Planets England guide.

Jeg har nemlig fremdeles en hel ferieuke igjen. Med litt strekk i den ene enden, skal den tilbringes som en ni dagers rundreise i England sammen med min kjære.

Da må det selvsagt planlegges. Ihvertfall litt.

Etter én dag blafrende gjennom sidene i denne boka, har jeg allerede innsett at ni dager er altfor lite til alt jeg har lyst til å gjøre. Særlig når begge helgene er bortbestilt til vennebesøk. (Et bevis på at World of Warcraft er mer sosialt enn å se på TV.)

Jeg er nok mer en gjennomsnittlig anglofil. For meg er England stedet jeg stadig vender tilbake til, landet jeg har forelsket meg i. Dette blir faktisk tredje turen bare i år, men det blir også det lengste oppholdet jeg har hatt i landet så langt. Sannsynligvis leier vi bil og kjører litt rundt iløpet av de fem dagene vi foreløpig ikke har konkrete planer.

Jeg tror det blir mest Sør-England denne gangen. Så får Nord-England og Skottland bli neste tur?

4 kommentarer:

 1. Jeg er nettopp kommet hjem fra en ni dagers tur til Sør-England! :) Jeg studerte der i 98-01, og som suvenir tok jeg med meg en engelskmann hjem. Nå har vi vært og besøkt svigers i Dartmouth, lekt turister, kjøpt bøker og spist alt vi har savnet fra England.
  Kos deg med planleggingen - og jeg ser frem til reiserapport når turen er overstått. :)

  SvarSlett
 2. Høres ut som en bra suvenir å ha med hjem! En suvenir som sikrer at du må reise tilbake mange ganger, kan ikke bli bedre enn det.
  En reiserapport av noe slag kommer nok :)

  SvarSlett
 3. Aaaaaah. Antagelig er det bare du som skjoenner hvor ufattelig misunnelig jeg er paa den turen. Jeg maa seriost bo i England en periode av livet mitt. Og du maa komme paa besok!

  Sor-England er knallfint, i dag er det faktisk noyaktig 2 aar siden Mannen fridde til meg paa St. Michaels Mount, helt paa sydvestspissen! Hvor langt ned tenker dere aa reise? Skriv Bath paa listen din, forresten, du kommer til aa elske det! Har flere tips ogsaa, hvis du vil ha. Europcar er forresten bra paa bilutleie!

  I dag har vi vaert i Mdina, og jeg har tenkt paa deg flere ganger. Nydelig gammel by!

  SvarSlett
 4. Hvis du ikke allerede er der, önsker jeg deg riktig god tur og håper på reiserapport!

  Her er noen bloggposter fra da jeg var i Sör-England i fjor:

  Port Isaac

  St Ives

  Falmouth

  SvarSlett