torsdag 4. oktober 2012

Jeg kan ikke holde alt jeg lover

I forbindelse med samlesningsprosjektet jeg har hatt gående der vi leser norsk fantasy, skrev jeg i kommentarfeltet til et annet innlegg at jeg skulle skrive oppsummeringsinnlegg 5. oktober.

Det kommer jeg ikke til å gjøre.

Jeg har hatt fri fra jobb i dag, og trodde jeg skulle ha god tid til å skrive det. Men, siden jeg har ikke mindre enn tre kvalifiseringsoppgaver som skal leveres neste uke, har dagen i dag så langt gått med til å jobbe med dem. Og resten av dagen er forbeholdt venninnemiddag.


Siden jeg ikke har tid til å skrive det blogginnlegget jeg ønsker å skrive om prosjektet, må det bare vente til neste uke.

I helga reiser jeg i stedet til Swecon i Uppsala. Der har jeg blant annet tenkt å få med meg følgende programpost på lørdag:

14.00 Norwegian science fiction and fantasy (English)  
Rolf Andersen presents Norwegian science fiction and fantasy: an introduction which will work both as a retrospective and a look at the situation today.
Dét skal dere selvsagt få høre mer om senere!

4 kommentarer:

 1. Gleder meg veldig til å få høre mer om det:) Skjønner godt man ikke får tid til alt man vil alltid, har det slik også for tiden. Ikke får jeg blogget når jeg har planlagt og ikke lest, men heldigvis kommer man seg på sporet igjen:) Kos deg masse!

  SvarSlett
 2. Ingen grunn til dårlig samvittighet- blogging skal jo helst være et overskuddsprosjekt, ikke sant? Nyt kvelden og turen til Uppsala, det er deg vel unt :o)

  SvarSlett
 3. Jeg har oppsummert! Gleder meg til din oppsummering og omtale av Ørjan D sin bok. Når den tid kommer - ikke stress. Og takk tusen takk takk takk tusen takk takk takk tusen takk for at du har arrangert samlesning. Jeg blir gjerne med på mer samlesning. Kan hende jeg tar initiativ til å lese de nominerte til Hugo-prisen - kanskje. Eller andre ting. Det er moro å lese sammen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres fint ut- jeg blir også gjerne med :o)

   Slett