fredag 11. januar 2013

Plikt or pleasure?

Akkurat nå har jeg to bunker med bøker jeg har planer om å lese. Den første ser sånn ut (og må kunnes innen mai):Den andre ser sånn ut og har ingen deadline:


Noen som kan gjette hvilken av bunkene jeg har mest lyst til å begynne på?

11 kommentarer:

 1. Syns begge så nokså spennende ut, jeg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gjør egentlig jeg også. Bunke én ser bare så skummel ut fordi jeg vet jeg må kunne det og ikke har begynt enda.

   Slett
 2. Omg, må kunnes innen mai! Tipper du har lyst til å starte på bunke #2 ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp. Velger bunke én likevel, men en viss balanse må finnes i løpet av halvåret.

   Slett
  2. Hehe, ja en blir jo bare pent nødt til det - men litt skjønnlitteratur innimellom må til :)

   Slett
 3. Regner med at det er lave odds på bunke 2... Da jeg en gang i en fjern fortid var i tilsvarende situasjon, drev jeg alltid med premiering av meg selv; så mye gjort i bunke 1 fortjener så mye fra bunke 2, selvasgt helt i tråd med grunntanken i den protestantiske arbeidsetikken.

  SvarSlett
  Svar
  1. Fantastisk svar og helt spot on! Det er akkurat sånn det fungerer fremdeles.

   Sånn rent bortsett fra at jeg akkurat nå har så mye å gjøre på jobben at jeg ikke rekker begynne på noen av dem. Men litt lesing må jeg greie skvise inn uansett.

   Slett
 4. Eg synest også begge ser spennande ut, men det er noko med "må kunnes innen mai" som gjer at eg antar bunke to er mest fristande. Du kan i alle fall glede deg til Jeg nekter og Storm i juni. Begge dei to er svært gode.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er sånn det er: Om noen sier du må lese disse bøkene før du leser de andre bøkene, er det de andre du har lyst til å lese. Uansett.
   Og ja, gleder meg til de to bøkene. Strengt tatt gleder jeg meg til alle i den bunken.

   Slett
 5. Jeg vet at jeg hadde begynt på den nederste :-) Jeg er fæl når det er noe jeg MÅ lese, da har jeg en tendens til å utsette og utsette. Dette er en meget dårlig egenskap jeg har blitt klar over de siste årene. Og som jeg MÅ gjøre noe med :-)

  SvarSlett
 6. Jeg kjenner problemstillingen. Selv om pensum er aldri så spennende i teorien, så er det noe med det at man må lese og huske det man har lest som gjør at alt annet plutselig blir hakket mer fristende. :P

  SvarSlett