søndag 22. september 2013

Anonyme bokoholikere?

Hei jeg heter Elisabeth, og jeg er bokoholiker...

September ser ut til å være måneden der jeg hamstrer bøker heller enn å lese dem.

Månedens første helg ble tilbragt på danskebåten med jobben til samboeren. Allerede på Oslo S havnet de tre første nye bøkene i veska. Litt god tid og tilbudskasse på Outland sørget for det. I løpet av seks timer i København fant jeg både et antikvariat og butikken til Taschen, så innen helga var slutt, var tallet steget til ni.

Månedens andre helg var det bokbloggertreff, noe som selvsagt betydde enda flere bøker i hyllene her hjemme. Først omvisning på Eldorado på fredag, der vi fikk med oss to bøker på veien. Deretter selve bokbloggertreff med bokbord fullt av godbiter etterpå.
Vips, så var helgens bokfangst oppe i syv.

Bokfangst fra Køben og bokbloggertreff.
 Påfølgende uke dukket et anmeldereksemplar jeg hadde glemt at jeg hadde bedt om opp i postkassa mi. I tillegg hadde jeg litt god tid mens jeg ventet på noe i Oslo, tid som ble tilbragt med besøk nummer to på Eldordao. Også denne gangen var to bøker med meg ut derfra. 

Månedens tredje helg var det klart for Fantastisk lørdag, altså en mini-festival for science fiction og fantasy. Her var det salg av brukte bøker, én for 30,-, åtte for 200,- Noen som kan gjette hva jeg gikk for? I tillegg kjøpte jeg Siri Pettersens Odinsbarn fordi jeg ville ha den i hardback, ikke bare som lefsete forhåndseksemplar. Så ni totalt denne helgen også.

Bokbord på Fantastisk lørdag.
Totalen for september er dermed 28 bøker inn. Litt i overkant når alt jeg leser om dagen er f-strukturer og franske verb?

(for den spesielt interesserte, lista over alle nye bøker jeg har anskaffet i 2013)

8 kommentarer:

 1. Herlig innlegg! Bokoholiker! Da er vi to - minst! Kanskje bokbloggtreffet bør endre navn til Det årlige bokoholikertreffet?

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ja, vi er nok mangle flere enn to. Da kan vi sitte i sirkel på bokoholikertreffet og innrømme våre "synder" en etter en ;)

   Slett
 2. He he. Bra jobba Elisabeth! Gikk det bra på treffet i helga?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, tror det. Fikk ikke med meg så veldig mye av programmet selv fordi jeg holdt på med litt andre ting, men det meste gikk som det skulle. Nå er neste utfordring å få til et enda bedre arrangement i mars.

   Slett
 3. Hehe.... noen ganger tør jeg ikke fortelle hvor mnage bøker jeg har skaffet meg, akkurat som jeg skjemmes litt, prøver å skjule det litt..typisk bokholikertegn spør du meg.;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, kjenner meg igjen i den. Er stort sett samboeren jeg prøver skjule det for, og han leser ikke bloggen min. Derfor kan jeg legge det ut her likevel ;)

   Slett
 4. Kjenner meg igjen her, ja... Det bokbordet på Fantastisk lørdag så farlig ut. :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var det også. Særlig når de satt meg til å passe på det i en times tid. Det var det der med bukken og havresekken da ;)

   Slett