onsdag 20. oktober 2010

Er julaften flyttet til 20. oktober?

I postkassa mi lå det idag en pakke med velkjent fasong. Hva har jeg glemt å avbestille nå da? var første tanke som slo meg, eller Hva har jeg bestilt og glemt at jeg venter på?

Men det var ingen av delene. I steden var det en gratis bok fra Litteraturklubben som takk for at jeg hadde registrert meg på nettet. Noe jeg egentlig ikke har gjort, men går ut fra at det har skjedd automatisk siden jeg var medlem i bokklubben Epp, som nå er blitt gjort om til Litteraturklubben. Jeg takker, bukker og ønsker Ingvar Ambjørnsens Opp Oridongo velkommen i bokhylla.

5 kommentarer:

 1. Jeg fikk også denne i posten i dag, og ble som deg ganske skeptisk til hva i alle dager det var. Jeg trodde også jeg hadde glemt å avbestille noe. All skepsisen forsvant da jeg så at fakturaen var på kr. 0 og da jeg leste hvorfor de hadde sendt den. Slike overraskelser er koselige. Nå håper jeg bare at boken er god, men jeg syns den virker lovende.

  SvarSlett
 2. Så spennende med pakkeoverraskelser i posten! Det er det generelt alt for lite av, og denne så jo riktig så bra ut!

  SvarSlett
 3. pakker i posten er som julaften uansett hvilken dato det er. Særlig når de kommer med en faktura på 0,- kroner!

  SvarSlett
 4. Har du läst boka nå? ;) Jag har läst "Brodre i blodet" av Ambjörnsen, men kan inte säga att jag blev så begeistrad, tyvärr. Men denna kanske är bättre?

  SvarSlett
 5. Nei Zachan, har ikke lest den. Er så mye å velge mellom bestandig ;) Vet ingenting om denne, men det kommer nok en omtale etterhvert. Jeg likte forøvrig Brødre i blodet, men er over 10 år siden jeg leste bøkene om Elling nå.

  SvarSlett