tirsdag 24. juni 2014

Roadtrip til bokland - reprise

Når du er *kremt* litt *kremt* over gjennomsnittlig opptatt av bøker, ikke bare innholdet i dem, men også bøker som fysiske objekter i verden, er det få steder i Norge som er hyggeligere å være enn Halfdans Bokhus. Jeg var der for første gang i fjor, og på søndag var det klart for reprise. Denne gangen husket jeg til og med å ta bilder mens jeg var inne der, og dette er et av de tilfellene der jeg vil la bildene tale for seg:Det er omtrent 2,5 time å kjøre hver vei fra Drammen, men det går fint når målet er så trivelig. Det ble ei banankasse med bøker denne gangen også. Bing og Bringsværd er godt representert denne gangen, i tillegg en god bunke 1001-bøker og litt annet småsnacks. For detaljert liste, se under juni i fanen anskaffet 2014.

7 kommentarer:

 1. Oy.... er det inni stuen hans? Skjønner godt at du fikk med deg en kasse bøker hjem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, det er en butikk, de bor ikke i dette huset. Et nedlagt samvirkerlag som er gjort om til bruktbutikk for bøker. Alle disse bildene er fra 1. etage. I tillegg er det kjeller og 2. etage samt et lite loft. Til sammen har de over 100.000 bøker der, og prisene er som du ser på det ene bildet. En bokoholikers drøm ;)

   Slett
 2. Å, du og du! (sier mor) Det så ut som et perfekt sted å bruke en sommerdag på :-) Jeg har besøkt ett par sånne på ferie (Blant annet i Tvedestrand), men jeg har en mann som er altfor utålmodig :-)

  SvarSlett
 3. Åh, dette må være alle bokelskeres våte drøm!

  SvarSlett
 4. Svar
  1. I Kjosen, 12 km utenfor Drangedal. Så et stykke å kjøre, men fin tur :)

   Slett