lørdag 23. januar 2010

And the winner is....

Okei... jeg også, selv om jeg egentlig ikke hadde tenkt å gjøre det.

Jeg har fått denne blogawarden fra Søren og thauke2. Tusen takk til begge, det er veldig hyggelig å bli tenkt på!

Reglene:
Kopier awarden til bloggen din.- Link til den personen som ga deg awarden.- Fortell 7 interessante fakta om deg selv.- Velg 7 andre bloggere som du sender awarden videre til.- Link til deres blogger.- Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden.

Nå har jeg tenkt å være en regelbryter. De fleste bloggene jeg følger har allerede fått denne awarden opptil flere ganger. Så jeg gjør som jeg alltid gjør med kjedebrev, jeg bryter dem.

Men kan likevel sende denne videre til én person: Lykke-linn er ikke en bokblogger, og derfor heller ikke på blogglista mi. Til gjengjeld er hun et av de mest kreative menneskene jeg kjenner, noe som på bloggen hennes vises gjennom alle fargesprakende strikkeprosjekter.

Så var det å prøve å liste ut syv fakta om meg selv...
1. Jeg er uhelbredelig sjokoholiker
2. Jeg hadde drama som valgfag på skolen. Ett år lagde vi en Ole Brumm forestilling, der jeg blant annet hadde rollen som en rømt sirkus-løve som kom til Hundremeterskogen. Jeg må ha vært troverdig, for fra salen så jeg en liten gutt krype opp i fanget på den voksne han var sammen med og spørre "Er det, er det, er det en ånkli løve?"
3. En gang brukte jeg kalkulator for å regne ut hvor mange kronestykker det er i en million
4. Mitt favorittreisemål er London
5. Jeg har skrevet dagbok litt av og på siden jeg var fire
6. Jeg lider av manglende selvdisiplin
7. Jeg har sesongkort på Marienlyst Stadion

3 kommentarer:

 1. Du blir vel litt misunnelig når jeg forteller at jeg skal ha noen dager i london nå neste helg. Vi er en guttegjeng (tippelag på jobb) som reiser for 'overskuddet' (vi passer på ikke å trekke fra innsatsen!) skal bl.a. se fulham - aston villa,, og det blir jo spennende å se hvor mange norske som får spille.

  SvarSlett
 2. Jeg er alltid misunnelig når noen skal til London!

  Dog litt mindre misunnelig enn vanlig, siden jeg har billettene klare til min neste tur selv, siste helgen i februar.

  Blir ingen fotball på meg denne gangen, da. Men for den som er interessert, her et et reisebrev jeg skrev for Drammens Tidende i 2002:
  http://dt.no/article/20020409/SPORT/104090112

  SvarSlett
 3. " En gang brukte jeg kalkulator for å regne ut hvor mange kronestykker det er i en million".

  Hehe- hvilket minner meg om den gang en gutt i klassen måtte låne linjalen min; han skulle måle hvor lang hans linjal var ...

  SvarSlett