lørdag 13. mars 2010

Shopoholic

Fredag og lørdag har jeg vært i Oslo med jobben.
Ingen Oslo-tur uten et besøk på Tronsmo bokhandel, med følgende resultat denne gang:

Mohammed Hanif: A case of exploding mangoes
Chimamanda Ngozi Adichie: Half of a yellow sun
Mustafa Can: Tätt intill dagarna
Jáchym Topol: Nattarbeid
Amos Oz: Den svarte boksen

Da er jeg oppe i noe sånt som 20 kjøpte bøker siden Mamuttsalget startet. I samme periode har jeg lest åtte. Jeg sliter med å holde følge med meg selv...
Men gleder meg ihvertfall til å lese alle jeg har kjøpt denne helga!

5 kommentarer:

 1. Det er heldigvis ikke bare jeg som har gått amok, ser jeg. Jeg har kjøpt over 20 titler denne gangen, og driver fremdeles på. Kan ikke gå inn i en bokhandel uten å komme drassende med minst en bok i veska. I dag var det Haruki Mukaramis After Dark som ble med hjem;)

  SvarSlett
 2. Jeg har hørt mye positivt om Mustafa Can, den planlegger jeg også å lese etterhvert. Har den i "på vent"-bunken ved senga :) Den bunken har forresten vokst seg stor i det siste, hehe.

  SvarSlett
 3. Dere må bare venne dere til det uunngåelige; stabelen av bøker en kjøper/låner/ønsker å lese vokser alltid raskere enn lesetempoet. Det er nærmest en naturlov!! En dag innser en at en har flere uleste bøker enn en rekker over i dette livet...Det gjelder å se på det som rikdom. Hilsen en som er gammel i gamet.

  SvarSlett
 4. Jeg las Mustafa Can i fjor. Rørende vakker. Anbefales virkelig!!

  SvarSlett
 5. Hei igjen. En liten forespørsel: Har du lyst til å bli med å lage ei liste over verdens beste bøker? http://beatelill.blogspot.com/2010/03/kom-med-forslag-til-hvilke-bker-som.html

  SvarSlett