lørdag 16. juni 2012

Noe å glede seg til

Noen postpakker venter man mer på enn andre. Pakken som inneholdt denne har jeg ventet på siden januar 2010 da jeg hadde lest ferdig den første boka.

Akkurat nå har jeg aller mest lyst til å låse meg inne på et rom og ikke komme ut igjen før jeg har lest den ferdig, men jeg skal være tålmodig. Det er to år siden jeg leste den første, jeg skal lese den om igjen før jeg begynner på denne nye.

Og på onsdag tar jeg ferie. Fysisk reiser jeg til Skåne. Mentalt går nok reisen til Eirabu. Gleder meg!

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med 2 boka:) Gleder meg veldig til å lese første boka:) Kos deg med ferien når den kommer og boka!

  SvarSlett
 2. Min tror jeg også er kommet i posten:). Jeg skjønte ingenting hvorfor jeg fikk lapp på bokpakke. Men så kom jeg på at jeg hadde forhåndsbestilt denne.

  SvarSlett
 3. Vårt eksemplar har også komt. Gler meg til å begynne, sannsynligvis på bussen på veg til jobb i morgon. God tur til Eirabu og Skåne.

  SvarSlett
 4. Enda flere gode tips om bøker som bør leses, skjønner jeg! Ha en fin ferie
  med god bok!

  SvarSlett
 5. Jeg reiste til Eirabu helga som var, og det var en fin reise :) Dere kan glede dere! Nå skal jeg lese om igjen første bok i serien, den skal jeg jobbe en presentasjon av (et boksjokk!)sånn at mange elever vil lese den til høsten.

  SvarSlett
 6. Jeg er også i Eirabu fortiden - i den første!

  SvarSlett
 7. Trengte ikke glede meg veldig lenge. Ferdig med den første og godt i gang med denne andre nå. Men blogginnleggene får vente til 6. juli og noen dager etter det.

  SvarSlett
 8. Denne har jeg veldig lyst til å lese!

  SvarSlett