mandag 24. september 2012

Samlesning - spørsmål

Førstkommende fredag er det meningen at vi skal blogge om Under Steinbølgjane.

Jeg har to spørsmål:

1) Hvem har planer om å være med å lese denne?

2) Er det flere enn meg som trenger mer tid?

Jeg hadde nok lest at boka var på over 800 sider, men jeg tror ikke hjernen min ville ta akkurat det innover seg. I dag er jeg så vidt over 100 sider på vei, og når jeg ser hvordan resten av uka ser ut, skjønner jeg at over 700 sider før fredag ikke kommer til å skje. Er det noen som har store motforestillinger mot å flytte bloggdato ei uke framover, altså til fredag 5. oktober?

6 kommentarer:

 1. Hei! Min plan var egentlig å blogge om Tore Hansen den dagen. Jeg har fått Under Steinbølgjane, men tror jeg må melde pass. Det er så mye jeg vil lese, og den så liksom ikke ut til å være helt min greie og den er jo veldig tjukk kan man si. Så jeg kommer til å hoppe over den uansett dato. Men Tore Hansen er snart klar!

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg har også bestemt meg for å droppe denne. De hadde den ikke på biblioteket, men hvis jeg hadde vært veldig interessert hadde de sikkert skaffet den fra et annet.. Hadde sett fram til å lese andres innlegg om boka, men det kommer vel senere!

  SvarSlett
 3. Jeg hadde en mistanke om at det kanskje bare var meg som leste denne gangen. Siden det ser ut som jeg har rett, kan jeg jo lese helt i mitt eget tempo, det tror jeg boka tjener på. Og akkurat nå er jeg egentlig altfor utålmodig til å lese ei tjukk bok der alt går laaangsomt, kjenner jeg.
  Men jeg skal fullføre. Og blogge om den. Bare ikke til fredag.

  SvarSlett
 4. Men jeg gleder meg til å høre om den boka - for den ser så veldig merkelig ut og jeg er nysgjerrig, så du må lese den Elisabeth!
  Jeg blogger om Thore Hansen på fredag jeg, og så kommer jeg til å lage en oppsummeringsblogg om hele leseprosjektet om ikke så lenge.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg skal blogge om den. Den er litt merkelig - eller i hvert fall annerledes.
   Jeg har også tenkt å skrive et oppsummeringsinnlegg. Kanskje vi skal gjøre det til 5. oktober?

   Slett
 5. Ja, det er fint. 5.oktober.

  SvarSlett