søndag 2. september 2012

Shopping og frampek

Jeg skal skrive et samleinnlegg til siste samlesningsbok, men det må bli litt seinere i kveld eller i morgen. Jeg kan også varsle at det kommer et innlegg om en litteraturfestival jeg var på i går, men det kommer ikke før artikkelen jeg skrev om den har stått på trykk i avisa på tirsdag.

Men før jeg var på litteraturfestival, gikk jeg forbi dette bordet i handlegata i Vikersund.
Skjønt, gikk forbi? Med 20 kroner per bok, må man jo stoppe opp å kikke. Og jeg synes følgende liste var vel verdt hundrelappen den kostet meg:

Truman Capote: Andre stemmer, andre rom
Maria Børja: voksenting (noveller)
Geir Gulliksen: Forenkling
Kristian S. Hæggernes: Kassadamer jeg har elsket
J.M. Coetzee: Ungdom

2 kommentarer:

 1. Det var et spennende knippe bøker du fikk med deg, Elisabeth. Ingen av bøkene du har handlet inn har blitt lest av meg, men to av forfatterene har jeg såvidt litt bekjentskap til. Jeg har lest Breakfast at Tiffany's av Capote og forsøkt meg Barndom(heter den ikke det da tro?) bok av Coetzee.


  Jeg håper du har mange timer med gode leseropplevelser foran deg.

  Holder du til i Vikersund forresten eller var du bare på gjennomreise?

  SvarSlett
 2. Jeg var på jobb i Vikersund, men bor ikke der. Har noen frilansoppdrag for lokalavisa der i blandt, men bor i Røyken.

  Jeg har lest Coetzee og Gulliksen før, og begge har fristet til videre lesning. Boka til Hæggernes leste jeg akkurat om i en annen blogg, så da jeg så den, falt det seg liksom så naturlig å plukke den med seg, og Capote er en sånn forfatter jeg innbiller meg at jeg liker uten å ha lest. Novellesamlingen var denne rundens "bok-jeg-ikke-vet-noe-om". Jeg pleier å ta med én av dem når jeg er på salg.

  SvarSlett